d4acool napisał:
kryss napisał:
okradziono mnie kilka razy w zyciu,ale pierwszy ktorego za reke zlapie,zlamie mu ja i w dupe wetkne.
gdyby na mnie trafil najpierw by spadl....
niech mi ktos odpowie jaka jest roznica miedzy zlodziejem polakiem a np.zlodziejem niemcem,rosjaninem,cyganem....itd.
dla mnie tylko taka ze wstyd ze mamy jednakowe paszportydla mnie tylko taka ze wstyd ze mamy jednakowe paszportyMłody jesteś dzieciaku.Zobacz jak okradani są obywatele przez nastepne ekipy rządzące,zus,kolesie,którzy zmienaija się przy różnych spółkach spółek w imię prawa,które dla siebie i pod siebie interpretują.Dlaczego emigrujemy?Dlaczego wysprzedane zostały majatki narodowe,komu słuzy ten interes?Napisz czy ty jesteś jakimś wyjątkiem,pomogłeś komuś,jesteś goodmenem?Może sam robisz wałki i szczekasz na innych.Troszeczkę pokory wobec wszystkiego i wszystkich.Pamiętaj najpierw rozmowa, apózniej buty z zaprawą i rozmowa z rybami.Ps może ten małolat wychowywany był w duchu >co je twoje,to je moje,co je moje tego nierusz>kiedyś za dawnych czasów,starzy,nauczyciele rozmawiali z nami,to dobre,tamto złe...wychowujemy nasze dzieciaki w duchu<zgodnie z przykazaniami>wszystko zaczyna sie w głowie[/quote]
pacanku malowany jesli nie masz przynajmniej 6 z przodu to zastanow sie troche gowniarzu zanim napiszesz do kogos dzieciaku,a nawet jesli masz zastanow sie do kogo to piszesz dzieciaku.
obetrzyj gile spod noska tornister na plecki i do przodu
dla mnie jedyna kradziez ktora moge zrozumiec i usprawiedliwic to z glodu