Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomek Domurat Andrzej Oland (5132 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
albo i okresem, w którym kraj doprowadzono do zgliszcz i ruin trzymając patriotów w kazamatach
komuna to was chamy czytać i pisać nauczyła

no troche racji masz ,tyle ze nie kraj a spoleczenstwo

punkty za hektary na studia
nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Sam tytul tego artykulu probuje juz manipulowac czytelnikiem: ..... zatrzymali zlodzieja z OJCZYZNY !!!
Czyli co ? Wyraz "ojczyzna" juz ma wydzwiek tendencyjny. Ma nam sie kojarzyc z czyms pozytywnym, patrotyzmem, lojalnoscia, wspolnota, itp. Cos mi sie wydaje, ze ten tekst odniosl odwrotny skutek od zamierzonego ! I bardzo dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Arek Kuniak
(Arek1976)
Wiking
Polak, nie Polak, wszystkie nacje kradną...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
kradziez jest kradzieza,niewazne jakiej narodowosci jest reka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:
kradziez jest kradzieza,niewazne jakiej narodowosci jest reka...
ale trzeba tradycję narodową uszanować
a polska tradycja mówi, że jak się zabiera bogatemu, to nie grzech
bo bogaty to na pewno ukradł komuś i dlatego ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Tak, czy inaczej przepraszam ciebie Janin. Dzisiaj prawie wszystko jest w rękach prywatnych. Każdy pilnuje swego. Dobrze, bo dosyć dziadostwa. Niech się boją ci co liczą na szybki chleb.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
kryss napisał:
okradziono mnie kilka razy w zyciu,ale pierwszy ktorego za reke zlapie,zlamie mu ja i w dupe wetkne.
gdyby na mnie trafil najpierw by spadl....

niech mi ktos odpowie jaka jest roznica miedzy zlodziejem polakiem a np.zlodziejem niemcem,rosjaninem,cyganem....itd.
dla mnie tylko taka ze wstyd ze mamy jednakowe paszporty
dla mnie tylko taka ze wstyd ze mamy jednakowe paszporty[/quote]Młody jesteś dzieciaku.Zobacz jak okradani są obywatele przez nastepne ekipy rządzące,zus,kolesie,którzy zmienaija się przy różnych spółkach spółek w imię prawa,które dla siebie i pod siebie interpretują.Dlaczego emigrujemy?Dlaczego wysprzedane zostały majatki narodowe,komu słuzy ten interes?Napisz czy ty jesteś jakimś wyjątkiem,pomogłeś komuś,jesteś goodmenem?Może sam robisz wałki i szczekasz na innych.Troszeczkę pokory wobec wszystkiego i wszystkich.Pamiętaj najpierw rozmowa, apózniej buty z zaprawą i rozmowa z rybami.Ps może ten małolat wychowywany był w duchu >co je twoje,to je moje,co je moje tego nierusz>kiedyś za dawnych czasów,starzy,nauczyciele rozmawiali z nami,to dobre,tamto złe...wychowujemy nasze dzieciaki w duchu<zgodnie z przykazaniami>wszystko zaczyna sie w głowie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
d4acool napisał:
kryss napisał:
okradziono mnie kilka razy w zyciu,ale pierwszy ktorego za reke zlapie,zlamie mu ja i w dupe wetkne.
gdyby na mnie trafil najpierw by spadl....

niech mi ktos odpowie jaka jest roznica miedzy zlodziejem polakiem a np.zlodziejem niemcem,rosjaninem,cyganem....itd.
Młody jesteś dzieciaku.Zobacz jak okradani są obywatele przez nastepne ekipy rządzące,zus,kolesie,którzy zmienaija się przy różnych spółkach spółek w imię prawa,które dla siebie i pod siebie interpretują.Dlaczego emigrujemy?Dlaczego wysprzedane zostały majatki narodowe,komu słuzy ten interes?Napisz czy ty jesteś jakimś wyjątkiem,pomogłeś komuś,jesteś goodmenem?Może sam robisz wałki i szczekasz na innych.Troszeczkę pokory wobec wszystkiego i wszystkich.Pamiętaj najpierw rozmowa, apózniej buty z zaprawą i rozmowa z rybami.Ps może ten małolat wychowywany był w duchu >co je twoje,to je moje,co je moje tego nierusz>kiedyś za dawnych czasów,starzy,nauczyciele rozmawiali z nami,to dobre,tamto złe...wychowujemy nasze dzieciaki w duchu<zgodnie z przykazaniami>wszystko zaczyna sie w głowie[/quote]

pacanku malowany jesli nie masz przynajmniej 6 z przodu to zastanow sie troche gowniarzu zanim napiszesz do kogos dzieciaku,a nawet jesli masz zastanow sie do kogo to piszesz dzieciaku.
obetrzyj gile spod noska tornister na plecki i do przodu

dla mnie jedyna kradziez ktora moge zrozumiec i usprawiedliwic to z glodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Barbara Malgorzata Buczyńska
(BarbaraMalgorzataBuczynsk)
Wiking
to jest szok co polacy wyprawjają w norwegi a póżniej nazekaja jak ich norwedzy traktuja bo sami doprowadzaja do tego ;
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
co polacy wyprawjają w norwegi a póżniej nazekaja jak ich norwedzy traktuja

no tak trzabylo nie lapac zlodzieja bo tylko szumu sie narobilo i zla opinie u norwegow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok